OM OSS

Iden om en Food Truck kom under ett par månaders resande i Asien

Året var 2014 då vi bestämde oss för att sälja allt vi hade, säga upp oss från jobben i Oslo och med en enkelbiljett spendera närmaste halvåret i Asien. 

Med många år inom restaurangbranchen bakom oss var maten det stora fokuset under resan.

Vi ville besöka matmarknader, lokala street food hak och lära känna true Asian cusine. 

Street food var något som man även hemma i Sverige började intressera sig för och iden om att öppna en Food Truck blev mer och mer självklar.

 

Under en veckas monsun storm satt vi i vår bungalo och började bygga på den idé som idag är grunden för Rollin Bistros. 

Glädje, kärlek, resa, mat, möten, människor, smaker, musik, färska, lokala råvaror.. 

Väl hemma i Sverige landade vi i en första säsong i Kalmar och genom hösten vidare in i smålands skogar för marknader och folkfester där vi fick utrymme att servera er storslagna favoriter som Black Garlic n' truffle burger & bombay bowl.. 

År 2016 fick vi möjlighet att köra en pop up restaurang på Lindholmspiren och här finns vi än idag!

I Gamlestaden hittar ni vår restaurang nummer två. I ett gammalt pannrum från 1930 huserar vi numera med vårt fulla koncept. 

Inspirationen finner vi fortsatt från våra resor till olika delar av världen och vår önskan är att ta med den känslan och de genuina smakerna till vår matlagning och till er!

Hoppas ni gillar det vi gör, för vi gör det vi älskar!

/ Giovanna & Jacob